כולם חולים בבית מה עושים?

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

13/02/2003 | 14:15 | מאת: משפחת לוי

שלום לכם ותודה עבור הפורום המעניין החורף הזה כל המשפחה חולה אצלנו כבר כמה ימים, חום כבד שפעת קשה וצינון זה תקף את כולם, מה עושים? אנו לא לוקחים דבר או מתגוננים מול איומי החורף ובדר"כ עברנו את כל החורפים הקודמים בסדר, אבל דבר כזה עוד לא קרה לנו מה לעשות? אייך להתגונן? אייך אתם מסבירים את זה שמשפחה שלמה של 4 נפשות , הורים ושני ילדים גדולים בני 12 ו 17 חולים כולם יחד? מה קרה עם החורף השנה שהוא כל כך קשה וחריף השנה? כיצד תמליצו לנהוג? תודה משפחת לוי

13/02/2003 | 18:31 | מאת:

שלום קודם כל שתהיו בריאים זה נכון שהשנה השפעת קשה מכרגיל-ואולי הזדקנו בשלב זה המתואר עליכם לנוח לשתות הרבה לקחת תכשירים להורדת החום כנגד שיעול(תכשיר הדזימיקס מאד יעיל)יש מקום לשקול גם השנה ובודאי בשנה הבאה להשתמש לכל בני המשפחה בתכשיר חיזוקית מתוצרת חברת הדס שימוש נכון בתכשיר זה היה מקטין את מידת ההדבקות של בני המשפחה וקרוב לודאי מקצר את זמן המחלה במקביל יש מקום לשקול טיפול קבוע בויטמין c

02/03/2003 | 12:55 | מאת:

משפחת לוי, שלום רב! העליתם נקודה חשובה: משפחות שלמות חולות ביחד ואחד מדביק את השני. מספיק שאדם אחד במשפחה מעט יותר חלש השנה או שנדבק מאחרים, כל המשפחה עלולה לחלות. החורף השנה אינו בהכרח קשה (מבחינה אוביקטיבית), אלא שאחד מבני במשפחה כנראה רגיש מהרגיל. מכיוון שאתם כבר בעיצומה של המחלה, רצוי לנוח הרבה, לאכול 2-3 שיני שום ביום ולשתות חליטות מצמחי המרפא מרווה, אכינצאה ואכילאה. לגבי אוכל, כל אחד בהתאם לתאבון האישי שלו. אני ממליצה על שילוב עם "חיזוקית" המכילה חומרים מחזקים. החלמה מהירה! ותודה