להדסה ביימל = שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

13/02/2003 | 13:56 | מאת: נעמי

הדסה שלום אני מאוד מצוננת בחורף וסובלת מאוד מקור בוקר וערב כיצד להתחמם בחורף יותר טוב? להתגונן בפני שפעות? תודה נעמי

13/02/2003 | 19:58 | מאת:

נעמי, שלום! תחושת קור תמידית בחורף, יכולה לנבוע ממספר סיבות. יתכן ואת סובלת ממחסור בברזל או ממחסור בויטמין B 12.מומלץ להבדק על ידי רופא וליטול במידת הצורך טבליות של ברזל או של "ויטמין B12 1000 מק"ג בתוספת חומצה פולית" על פי המלצת הרופא. אני ממליצה להתלבש היטב ולשתות חליטות עם קינמון, זנגוויל (ג'ינג'ר) וציפורן המשפרים זרימת דם ומחממים. פעילות ארובית כגון הליכה מהירה למשך כמחצית השעה 2-4 פעמים בשבוע, אף היא מועילה. לשאלות נוספות ניתן לפנות לקו ההדרכה-חיוג חינם 1800-33-66-36 שיהיה חם! ותודה הדסה ביימל