שיעול לא פוסק

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

09/12/2003 | 21:49 | מאת: עינת

לבתי בת 2.8 כבר 5 ימים חום בהתחלה גבוה מאוד עם רעידות והיום חום נמוך יחסית (37( הבעיה העיקרית שהילדה משתעלת שיעול יבש אבל נשמע כמו קורע את הגרון וכמעט לפני הקאה, הילדה גם מנוזלת מאוד וחלשה מאוד. אחרי ביקור שני היום אצל הרופא,אמר שזאת שפעת ואם מחר ימשך החום לקחת אנטיביוטיקה. השאלה למעשה איך אפשר להקל לה על השיעול היא לא מסוגלת להרדם מרוב שיעול ומתעוררת רוב הלילה מהשיעול.(אני שמה אדים קריםבחדר)? תודה

11/12/2003 | 00:01 | מאת:

שלום יש אין סוף תכשירים מסוגים שונים שחלקם כימיים וחלקם טבעיים שמטרתם גם לדכא שיעול וגם לכייח. יש צורך לנסות שימוש בהם עד לאבחנה סופית עיי הרופא וטיפול ספציפי. דר דיין