קור בידיים

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

03/12/2003 | 19:17 | מאת: מיכל

דר' דיין שלום אנ מקווה שהנושא קשור אליך ותוכל לעזור לי הבת שלי חיילת וכל הזמן קר לה ובעיקר הידיים קרות. עשו לה בדיקת דם לגילוי מחלת רינו ויצא שלילי. אך למרות זאת קר לה מאוד בידיים והיא הולכת עם כפפות לרוב היא הופנתה לרופא עור והוא הציע שתופנה למומחה לכלי דם אך הצבא מטרטר אותה בהלוך ושוב ועדיין לא הפנה אותה למומחה לכלי דם. אודה לך על עצתך. מיכל

11/12/2003 | 00:11 | מאת:

שלום אם הבעיה באמת רצינית-והיא ממש סובלת-מגיע לנערה בירור.לך איתה לצבא ותהפוך שולחן. דר דיין

13/12/2003 | 18:22 | מאת: מיכל

דר' דיין שלום! תודה רבה על העצה שלחתי פקס לתלונות הציבור - חיילים- וביקשתי שיעבירו זאת לקצין רפואה ראשי באופן דחוף. 10 חודשים בהת שלי מבקשת שיפנו אותה למומחה לכלי דם וזאת על פי המלצתו של רופא עור מומחה מבית חולים ברזילי- כאשר היתה בטירונות בניצנים. קבעתי תור למומחה לכלי דם בצריפין אך נדרשתי לבטלו בעקבות שיבוצה בחיפה והמעבר למרפאה ברמבם .שם מסרבים לקבוע לה תור למומחה לכלי דם ו-10 חודשים מטרטרים אותה בלך ושוב. אני מקוווה שבעקבות המלצתך (שתמומש במידה ולא יתייחסו לפקס ששלחתי)ובעקבות הפקס הבת שלי תטופל. היא סובלת מאוד מקור חריג בידיים וברגליים והצפרניים של כחולות. תודה מיכל

13/12/2003 | 18:22 | מאת: מיכל

דר' דיין שלום! תודה רבה על העצה שלחתי פקס לתלונות הציבור - חיילים- וביקשתי שיעבירו זאת לקצין רפואה ראשי באופן דחוף. 10 חודשים בהת שלי מבקשת שיפנו אותה למומחה לכלי דם וזאת על פי המלצתו של רופא עור מומחה מבית חולים ברזילי- כאשר היתה בטירונות בניצנים. קבעתי תור למומחה לכלי דם בצריפין אך נדרשתי לבטלו בעקבות שיבוצה בחיפה והמעבר למרפאה ברמבם .שם מסרבים לקבוע לה תור למומחה לכלי דם ו-10 חודשים מטרטרים אותה בלך ושוב. אני מקוווה שבעקבות המלצתך (שתמומש במידה ולא יתייחסו לפקס ששלחתי)ובעקבות הפקס הבת שלי תטופל. היא סובלת מאוד מקור חריג בידיים וברגליים והצפרניים של כחולות. תודה מיכל