שילשול ממושך -תינוק בן 11 חודש

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

26/02/2003 | 14:27 | מאת: מיטש

שלום רב, בני בן 11 חודש משלשל מזה שבוע (בד"כ) תוך 15 דקות ממתן האוכל גם לאחר חליב חלב וגם לאחר פירות ו/או ירקות רופאת ילדים ראתה אותו ואמרה שהכל תקין האומנם?

02/03/2003 | 11:49 | מאת:

מיטש, שלום! יתכן ובנך סובל מרגישות במערכת העיכול. כדאי לעקוב אחר מצבו של הילד ובמידה והשלשול נמשך, פנה שוב לרופאת הילדים. בנוסף, מומלץ להעזר בתוספת פרוביוטיקה. פרוביוטיקה היא תוסף של חיידקים "טובים" (כמו ביוגורט, אך בכמות גבוהה יותר) המחזיר את האיזון למערכת העיכול (איזון שנפגע מסיבות רבות) ועוזר לטיפול בשלשולים. תוכל לרכוש מוצר בצורת סוכריות מציצה. רצוי לרסק את הסוכריות ולהוסיף לשתיה, מיידית. תודה.