תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

15/11/2016 | 07:23 | מאת: שושנה

אני בת 68, סובלת מתת פעילות בלוטת התריס כ-20 שנה. הבלוטה מאוזנת. B12 וחומצה פולית - תקינים (למרות שבעבר התגלה נוגדן). בכל זאת, אני עייפה וחסרת אנרגיה. בבדיקה MCHC - 31.7, פרוטאין טוטאל -6.3. אלבומין - 3.7. אני לא צמחונית. מה הסיבה לעייפות?

שושנה שלום לעייפות יש סיבות רבות , לא תמיד גופניות , אם בלוטת התריס מאוזנת , זו לא הסיבה . ממליצה לפנות לרופא המשפחה לברור סיבות אחרות לעייפות . יום נעים ובריאות

מנהל פורום בלוטת התריס