ומה קורה במצב שהקשרית..

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

27/08/2016 | 21:36 | מאת: יניב

ד'ר שוב שלום שאלה להשלמה ברשותך, ואם הקשריות עוברות את גודל ה10מ'מ מה עושים אז?האם מעל 10מ'מ הקשרית יכולה לגרום תחושת לחץ בגרון? מה קורה א היא מעל 1 ס'מ? מוציאים אותה?\ תודה

ליניב קשריות מעל 10 ממ עוברות ניקור . אם שפירות , ממשיכים מעקב בלבד ורק בגודל של 4-5 סמ , יש לחשוב על ניתוח של קשרית שפירה או הוכחה אובייקטיבית של לחץ , למשל ct צוואר רואים לחץ על קנה הנשימה . המקרה שלך , יש לעקוב בלבד ולזכור שלא הן הסיבה לתחושותיך . לילה טוב

מנהל פורום בלוטת התריס