מוצרי סויה

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

14/08/2016 | 22:19 | מאת: סמי

שלום רב,אני בן83 ב בדיקות דם האחרונות הTSH שלי סוטה מעט מהגבול המקסימלי של הנורמה לכן אני מקפיד על תזונה המתאימה לתת פעילות של בלוטת התריס ובין שאר ההמלצות קיימת גם המלצה לא לאכול מוצרי סויה השאלה שלי האם חלבון סויה , לציטין סויה ,פתיתי סויה ( שנמצאים ברוב הלחמים הבריאים כמו שיפון מלא ועוד) נכללים בקטגוריה של מוצרי סויה שיש להימנע מהם? תודה

בוקר טוב השפעת הסויה על בלוטת תריס צלויה בכמות , אין כל בעיה לאכול לחמים מכילי כמות קטנה כמו לחם שיפון . יום נעים

מנהל פורום בלוטת התריס