תת תפקוד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

13/06/2016 | 08:39 | מאת: שרון

שלום לפי בדיקות דם בלוטת התריס בטווח הנורמה אני מטופלת ביוטירוקס הרבה שנים יש תופעות של עלייה קיצונית במשקל נשירת שיער יובש במקומות שונים בגוף יכול להיות שבכל זאת אני לא מאוזנת למרות שהבדיקה יצאה גבולית מאוזנת תודה על התשובה

שרון שלום אם את מאוזנת לפי בדיקות הדם , התופעות שאת מתארת אינן קשורות , ויש לחפש סיבות אחרות . לא קיים חוסר איזון תריס , עם בדיקות דם תקינות . יום נעים

15/06/2016 | 13:08 | מאת: שרון

קראתי שיש דבר כזה שלמרות שהבדיקות תקינות עדיין יש תופעות של תת תפקוד בלוטת התריס מה דעתך על זה האם חייבים להסתמך על הבדיקות

12/02/2017 | 15:36 | מאת: liat

מצטרפת לשאלה

מנהל פורום בלוטת התריס