פרולקטין

דיון מתוך פורום  יותרת המוח ויותרת הכליה

22/11/2016 | 07:38 | מאת: אריאל

שלום, בבדיקות דם שעשיתי לבירור מחזור לא סדיר הערך של ה- prolactin יצא 773.74 כשהערך העליון של הנורמה הוא 557.1. כל שאר הערכים שהגיעו הם בנורמה (בספירת דם יש חריגות מאוד קלות, שבבדיקות דם קודמות לא התייחסו אליהם). האם החריגה אצלי היא משמעותית ויכולה להסביר את הבעיה במחזור? אני קוראת בגוגל על נשים שמדווחות על ערכים של מעל 2000 לכן נראה שהחריגה אצלי לא משמעותית כלל.. אודה לדעתך. בת 24, בתולה אם משנה..

אכן.. ברוב המיקרים בפרולקטינומות הרמות יותר גבוהות...אך לא תמיד.. צריכים לחזור על זה ואם זה עדיין מוגבר ואפילו במעט צריכים לשקול בדיקות נוספות ולהתקדם בבירור...

מנהל פורום יותרת המוח ויותרת הכליה