ממצא באדרנאל שמאל שנמצא ב ct

דיון מתוך פורום  יותרת המוח ויותרת הכליה

02/11/2019 | 22:43 | מאת: אירית

שלום בת 48 בריאה בcr בטן התגלה גוש הטרוגני בגודל 33 ממ עם גבולות חלקים לא מסרו רמת צפיפות בדיקות הורמונים תקינה שאלה האם אני צרכה לבצע mri בנוסף כדי לאבחן את סוג הגידול או לחזור על ההדמיה בעוד 1/2 שנה אייך שוללים האם יש גידול ממהיר

אם הממצא מעלה חשד מוציאים. אם לא חשוד עוקבים. במקרים מסויימים ולפעמים נעזרים בבדיקת תהודה מגנטית. זה לפי החלטת האנדוקרינולוג. אם מעוניינת בייעוץ תתקשרי לקבוע תור אלי במרפאות בבית חולים. טלפון 048359931.

מנהל פורום יותרת המוח ויותרת הכליה