ציסטה בבלוטת ההיפופיזה

דיון מתוך פורום  יותרת המוח ויותרת הכליה

17/09/2018 | 19:36 | מאת: סקרנית

שלום רב מטופלת ביוטירוקס בשל היפותירואיד מזה 6 שנים. נשלחתי לבדיקת mri בשל כאבי ראש,בבדיקה זו התגלתה ציסטה בבלוטת יותרת המוח. ברצוני לשאול האם ציסטה זו נחשבת לגידול?(אמנם שפיר אבל עדיין) והאם הדבר גורם לכאבי ראש? תודה רבה

אני מניח שמובר בציסטה מאוד קטנה..ציסטה לא נחשבת גידול.... אך כן צריך מעקב הדמייתי וגם בדיקת הורמונים והכל תלוי בגודל ובמראה בבדיקת ההדמייה... לא ניתן לשלול שהכאבים לא נובעים ממנה במידה ואין סיבה אחרת...ממליץ בדיקת והערכה של אנדוקרינולוג...

23/09/2018 | 08:42 | מאת: סקרנית

תודה רבה על המענה, שנה טובה וחג שמח

מנהל פורום יותרת המוח ויותרת הכליה