איך למנוע התקפים

דיון מתוך פורום  אסתמה וקוצר נשימה

24/11/2015 | 10:05 | מאת: deena

שלום רב יש לי שעול רב ימות השנה יש לי גם רפלוקס אני מרגישה שהשעול מתגבר כאשר יש הפרשה מוגברת של החומצה אז מתחיל גם גרוי בגרון ששוב גורם לנתגברות השעול איך יוצאים מזה? למי לפנות? אני מטופלת בנוגדי חומצה אבל הם לא ממש עוזרים להקלה תודה רבה דינה

שלום דינה, אם אכן מדובר בשיעול וגירוי עקב רפלוקס, תפני לגסרואנטרולוג לקבת טיפול מתאים. אם את לא בטוחה שזו הסיבה, תפני קודם לרופא ריאות כדי להגיע לאבחנה מדוייקת.

מנהל פורום אסתמה וקוצר נשימה