התקפות בלילה

דיון מתוך פורום  אסתמה וקוצר נשימה

24/11/2015 | 10:03 | מאת: אורית

שלום לך במהלך היום אין לי בכלל בעיות נשימה אני גם מתאמנת וגם במהלך האימון אין כל בעיה ההתקפות מגיעות בזמן מנוחה בשעות הלילה כשאני בבית קשה לי לנשום ועקב כך אני לא ישנה בצורה סדירה איך שמגיע הבוקר לאחר התארגנות הכל עובר כלא היה האם זה מוכר לך התופעה הזו? תודה והמשך יום נפלא

שלום אורית, חשוב להבדיל בין קשיי נשימה לפני שנרדמים או קוצר נשימה שמעיר משינה. שתי התופעןת מוכרות וממליץ לפנות לרופא ריאות להערכה וטיפול.

מנהל פורום אסתמה וקוצר נשימה