פתרונות אלטרנטיביים לאסטמה

דיון מתוך פורום  אסתמה וקוצר נשימה

24/11/2015 | 09:27 | מאת: יאיר

שלום ד"ר, אשמח לשמוע דווקא מרופא מומחה על פתרונות אלטרנטיביים שמנסיונך עזרו לחולים שטיפלת בהם. דוגמאות לפתרונות שאני מכיר: דיקור סיני, כורכום, הומאופתיה ועוד. תודה!

שלום יאיר, אין טיפולים אלטרנטיביים שהוכיחו את עצמם באסטמה (ונעשו מספר רב של מחקרים כדי לבדוק יעילות של דיקור, הומיופתיה ועוד). טיפולים אלו אף עלולים להיות מסוכנים שכמטופל מחליט לא לקחת את התרופות הקונבנציונליות שלו.

01/12/2015 | 18:50 | מאת: מאיר וייס

טועים מאד הרופאים והפרופסורים המלומדים באשר לטיפולים "אלטרנטיביים". אתחיל בזה שאלטרנטיבה בד"כ היא משהו חדש למשהו ישן, ובכן רפואה בת אלפי שנים אינה אלטרנטיבה לרפואה מודרנית, אמשיך ב"סטטיסטיקה" של חולים, סטטיסטיקה בת אלפי שנים היא "מחקר" רחב הרבה יותר ממחקר קצר מועד של הרפואה המודרנית. עד כה הוכח כי חדרי מלח אכן מרפאים חולים במחלות נשימה והפגם היחיד בה הוא שלא משתמשים כלל בתרופות שמקלות מצד אחד והורסות מצד שני. ההתנשאות של הרפואה המודרנית, בצע הכסף שעומד מאחורי הדברים הם החלק החולה של הרפואה המודרנית. ביקש ממני רופא להוכיח כי אמנם חדרי המלח יעילים, הזמנתי אותו ואת ילדיו לשהות בחדרי המלח, כעבור 10 טיפולים בלבד הבריאו הילדים!!! יש מחקרים של אונסקו המראים שאכן חדרי המלח ומכרות המלח אכן יעילים למחלות נשימה כאשר יהיו רופאים שאכן מוכנים לעשות מחקר שאינו ממומן ע"י חברות התרופות אשמח להעמיד את חדרי המלח בערד לרשות החוקרים חינם אין כסף.

מנהל פורום אסתמה וקוצר נשימה