אסתמה בלילה

דיון מתוך פורום  אסתמה וקוצר נשימה

24/11/2015 | 15:28 | מאת: רויול

שלום רב,בני בן ה 9 מאובחן כאסמתי מגיל שנה וחצי,לא משתמש במשאף אלא רק אנהלציות,ההתקפים קורים בלילה בזמן שינה עם שיעול ואם יותר חמור אז ממש קוצר ואז אני משתמשת בכדורי סטרואידים,בתקופה האחרונה יצא שעשיתי לו הרבה אנהלציות כלומר התדירות גברה,השאלה אם כדאי לעשות טיפול מונע כלשהוא או להמשיך באנהלציות (שעוזרות(

שלום רויול, טיפול באינהלציות מתאים רק להקלה כשיש התקף או החמרה של האסטמה ובשום פנים ואופן אינו מומלץ כטיפול יום-יומי!! אם יש שיעול או קוצר נשימה שמעיר את הבן שלך כל לילה, חייבים לתת טיפול מניעתי מסודר כדי להגיע לשליטה על המחלה.

מנהל פורום אסתמה וקוצר נשימה