טיפול בזריקה

דיון מתוך פורום  אסתמה וקוצר נשימה

24/11/2015 | 10:44 | מאת: יוספה

שלום, אני בת 35 ויש לי מאסטמה מגיל צעיר, אני לוקחת סטרואידים במקביל נוטלת ונטולין במקרים בהם יש לי קוצר נשימה קשה. לאחרונה המצב הוחמר וההתקפים חוזרים באופן קבוע. שמעתי כי קיימת זריקה אך אני סובלת מכאבי פרקים קשים וחוששת כי זה יחריף את מצבי. האם אתה חושב שאני צריכה לקחת את הסיכון? או שזה בכלל לא מסוכן לי? יש אולי טיפול אחר שיכול לסייע לי?

שלום יוספה, היום יש מספר טיפולים לחולי אסטמה קשים, חלקם ישנים וחלקם חדשים מאד. אני ממליץ לפנות למומחה ריאות שמתעסק באסטמה קשה ושיכול לייעץ לך לגבי האופציות הקיימות. לי יש מרפאה לאסטמה קשה בהדסה, אבל יתכן וניתן למצוא מסגרות דומות בחלק מבתי חולים אחרים בארץ.

מנהל פורום אסתמה וקוצר נשימה