גוש סרטני בשד

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

23/03/2016 | 21:20 | מאת: עדי

היי, אני בת 37 ולאחרונה התגלה לי גוש סרטני בשד, נשלחתי לביצוע בירור במכשיר MRI אך אני סובלת מקלסטרופוביה ולא מצליחה לעמוד בבדיקה ודי מתעכבת. האם יש דרך לקצר את הדרך? תודה לך!

היי עדי, אכן תקופה קשה ומתוחה היא זו שלפני הניתוח, המון בירוקרטיה. אפשר לנסות לעשות סימולציה של mri ואולי תוכלי להירגע, לעתים תרופת הרגעה עוזרת. בכל מקרה ממליצה לך לחזור לרופא המטפל ולעדכנו בכך, ואולי יימצא לכך פתרון חלופי הולם. בהצלחה!

מנהל פורום כירורגיית שד