כאב ורגישות בשד

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

23/01/2016 | 20:01 | מאת: לינה

שלום אני בת 31 מזה חודש וחצי סובלת מכאב חזק בשד עם דקירות לפעמים הכאב נמצא ברבע התחתון של השד כשנוגעים בעצמות שמאחורי השד עשיתי בדיקת אולטרסאונד והיא תקינה נבדקתי עי 4 כירורגי שד והכל תקין בדיקות דם גם תקין - יש לציין שהכאב שונה מכאבים לקראת המחזור ובעיקר כשנוגעים בעצמות הכאב נמצא לעתים גם בבית שחי ומקרין לאורך יד ימין - מה ממליץ לי לעשות ?

שלום רב, מתיאור הכאב נשמע שיתכן שהכאב נובע מהתכווצות שריר מאחורי השד או מהשד עצמו, אם נבדקת עי ארבעה וגם עשית אולטרסאונד תקין יתכן שבעזרת משככי כאבים למספר ימים הכאב ידעך. לצערי, בגישה וירטואלית לא יודעת מהי הבעיה המפריעה לך בודאות. יום טוב ובריאות במהרה דר' סמדר פקר ניר

מנהל פורום כירורגיית שד