שינויים לאחר ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

28/12/2015 | 08:52 | מאת: אוסנת

שלום , אני בת 43 ועברתי ממוגרפיה ב 24-12-15 ולהלן התוצאות : רקמה פברוגלנדולרית , אסמטריה מוקדית שגדלה ברביע חיצוני עליון בשד שמאל . קיים שינוי מבדיקה קודמת : שבה הממצא היה סמיכות מוגברת לא מוגדרת בחלק חיצוני עליון . ההערכה כעת : לא מוגדר , כנראה שפיר האם אפשר להיות רגועה בנושא של הכנראה שפיר עוד הומלץ לעשות u.s שד וצילום קומפרסיה . אודה מאוד על תשובתך האם יש צורך ברור מיידי או כמו שהרופא משפחה אמר לי שאין פה מנורה אדומה ואין לי מה למהר .

שלום אוסנת, בהחלט ממליצה לפנות לכירורג שד מטפל על מנת להחליט אם הממצא מצריך מעקב בלבד או ביופסיה. אין להתעלם מתוצאה זו. בברכה, ד"ר סמדר פקר ניר

מנהל פורום כירורגיית שד