דלקות חוזרות בשתי השדיים מזה 3 שנים

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

20/12/2016 | 11:50 | מאת: ורד

שלום, לפני כ 3 שלוש שנים התחילו לי כאבים בשד כל פעם במקום אחר לקחת הרבה סוגי אנטיביוטיקה הלכתי לרופאים מקצועיים כמו למשל : מחלות זיהומיות ו ראמטולוגי הם לא נתנו תשובה והפנו אותי לכירורגית שד הייתי הרבה זמן עם בדיקות אולטראסאונד, ביופסיות ממוגרפיה. והרופאים טענו שזה באמת נדיר וזה סוג של דלקות שחוזרות על עצמן. עשיתי m.r.i וגם שם ראו וסברו שזה תהליך דלקתי. אני כבר נואשת ומיואשת כי זה הרבה כאב וגודש, לפני שנה הפסיק הכאב והגודש אבל התחיל לצאת החוצה כל פעם ממקום אחר מוגלה. כיום שוב חזר הכאב חד מאוד באזור הפיטמה וגם יצא ממנה מוגלה. כמה רופאים המליצו למתן סטרואידים. אבל הרופא לא כל כך ממליץ כי זה יכול לפגוע בדברים אחרים. רציתי לדעת אם יש טיפול נוסף או ניתוח (כי גם בנושא הזה הרופא אמר לי ששתלים לא יכולים לעמוד במצב של דלקות) אבל אני שואלת אם עושים ריקון השד אז מה הבעיה? אשמח לתשובה ממך או משהו אחר לפיתרון. כמו למשל אולי בחו"ל יש רופאים שמטפלים בנושא הנ"ל. תודה

דלקות בשד הן אכן מתסכלות מאד ולוקח זמן רב להיפטר מהן. הטיפול הוא אנטיביוטי אם יש צמיחת חיידקים, ניקוז אם נוצרת מורסה... צריך להיאזר בסבלנות ולהיות במעקב צמוד של כירורג שד

מנהל פורום כירורגיית שד