ממוגרפיה ואולטרסאוהד

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

04/12/2016 | 15:38 | מאת: סאבי

שלום, אני בת 44 חולת סקלרודרמה מערכתית מזה כבר 6 שנים מטופלת בקולכיצין מצב יציב ללא מעורבות באיברים פנימיים תודה לאל לאחרונה עשיתי ממוגרפיה ויצא לי סמיכות אסימטרית , גוש מוגדר היפואקוגני בגודל 1 סמ בשד ימין ובבלוטות שמאל מוגדלות 1ץ5 סמ שלחו אותי לביופסיה טרם הגיעו התשובות אני נורא מודאגת יצא לי birad4a מה הם הסיכויים שזה ממאיר קראתי שישי שכיחות גבוהה במחלה שלי לפתח ממאירות. אין נטיה מאמא

היי, הדירוג שנתנו לגושים נמוך, הווה אומר שהסיכוי שמדובר בממאירות הוא 10%. מדובר בחשד קל, הייתי ממליצה להיות רגועה וכמובן להשלים ביופסיה. בהצלחה ולבשורות טובות!

מנהל פורום כירורגיית שד