כאבים בשד מס שנים.אשמח למענה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

15/11/2016 | 18:30 | מאת: בת אל

שלום רב, האם כאבים לא מוסברים בשד הם דבר שכיח? לפני 4 שנים ילדתי את ילדי השני ומאז החלו כאבים בשד השמאלי שנמשכים עד היום. הייתי מס' פעמים אצל כירורג שד ופעמיים בוצע אולטרסאונד ללא ממצאים אך הכאב נמשך. מה עליי לעשות?האם מישהו פספס משהו חלילה? תודה מראש

16/11/2016 | 21:54 | מאת: סמדר

היי, כאבים בשד שנמשכים כ4 שנים ולא חולפים בנוכחות בדיקה תקינה ואף אולטרסאונד תקחן- סבירות מאד גבוהה שאין ממצא חשוד בשד. לעתים יש צורך בהתאמת חזיה נכונה, הפסקת גלולות או תחילת שימוש בגלולות ואיזון הואמונלי. לעתים כאבים אלו נשארים לאורך זמן ללא פתרון.. בריאות שלמה

מנהל פורום כירורגיית שד