וזה מה שעושה את הכתם הלבן? כי זה לא הפרשה זה כתם ל

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

24/09/2016 | 12:06 | מאת: סיון

וזה מה שעושה את הכתם הלבן? כי זה לא הפרשה זה כתם לבן על העור. העור עצמו לבן תודה לך

אם כך אולי מדובר בפטריית שמש או משהו דומה.. ניתן להתייעץ עם רופא עור מומחה ולקבל תשובה שבוע טוב!

24/09/2016 | 18:52 | מאת: סיון

זהו שהייתי אצל הרופא עור והראתי לו את 2 הפיטמות הוא אמר לי שהוא לא רואה שום דבר לא תקין שזה מוזר חח ואמרתי לו שיש לי תור לכירוגיה שד אז הוא אמר אולי תבדקי איתה אבל הוא לא ראה שום דבר לא תקין אני יכולה להיות רגועה? השאלה אם זה מסוכן כי זה הדבר היחידי שאני חוששת ממנו תודה רבה על תשובתך המהירה !

מנהל פורום כירורגיית שד