קורטקס מעובה מ2 צידי החזה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

25/08/2016 | 19:58 | מאת: נווה

בבדיקת א.ס שביצעתי קיים קורטקס מעובה משני צדי החזה.יש לצין כ השנה שעברה הממצא היה זהה ועקב הפרשה מהשד השמאלי ערכתי ביופסיה ואמ אר אי .הבדיקות יצאו תקינות. מה עלי לעשות כעת? האם יש מקום לדאגה בת 43

שלום לך, עיבוי קורטקס יכול להחשיד על מחלה גידולית ונראה כי נערך לך בירור מלא כולל ביופסיות ואכן לאחר שנה אין שינוי - מה שיכול להרגיע כי אם היה ךא תקין- היה מחמיר בשנה. עם זאת, ממליצה שתהיי תחת פיקוח של כירורג שד שיראה הממצאים עם הרדיולוגים וידונו באם לעזוב אותך בשקט ולנשום לרווחה או להמשיך לברר.. שבוע טוב!

מנהל פורום כירורגיית שד