נוזל שקוף מהפטמה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

20/08/2016 | 21:02 | מאת: דנה

הי, בת 45. לפני שנה וחצי היתה לי צסטה בשד ימין. לפני חמישה חודשים הייתי בבדיקה כירורגת תקינה. מאז קרה לי כפעמיים, בסמוך למחזור או בביוץ שיצא נוזל שקוף מהפטמה בלי שנגעתי בשד(ימין). קמתי בבוקר וכעבור כמה דקות יצאו טיפות מהשד. יש לציין שאזור השד לעיתים כואב לי ומקרין לבית השחי. עד התור לכירורג אשמח לתשובה.

היי, הפרשה בצבע צהוב/שקוף ולעתים גם ירקרק מאפיינת ציסטות בשד שלעתים מתנקזות חלקית לפטמה, אין מה לדאוג מכך שבוע טוב

21/08/2016 | 18:45 | מאת: דנה

למה כשרושמים בגוגל נוזל שקוף מהפיטמה מיד עולים אתרים עם רשימות סימנים מחשידים לסרטן השד? מלחיץ

מנהל פורום כירורגיית שד