גוש בשד

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

27/10/2015 | 10:57 | מאת: אילת

היי, אני בת 32 והופיע לי גוש מימין מתחת לבית השחי. נבדקתי על ידי כירורג ונשלחתי לביצוע אולטרסאונד הבדיקה היתה תקינה ואני עדיין ממששת את הגוש. אני בחרדה. האם יש עוד מה לעשות?

היי אילת, בשלב זה, למרות התוצאה התקינה ממליצה שתפני לכירורג השד שבדק אותך והפנה לUS. זאת על מנת שיוכל לאשש שאין ממצא או שימליץ על בירור נוסף לפי הצורך שיכול להיות מעקב בלבד או דגימה מהאזור הנמוש. בהצלחה ובריאות שלמה! דר' סמדר פקר ניר

מנהל פורום כירורגיית שד