התפתחות חזה בילדה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

04/08/2016 | 08:00 | מאת: יעלה

שלום, ביתי בת ה-12 (שטרם קיבלה מחזור) הסבה את תשומת ליבי לכך שבחלק החיצוני של שני השדיים שלה ניתן לחוש במישוש באזור קשה. כלומר אם מעבירים את האצבעות מבסיס השד לכיוון הפיטמה יש אזור קשה כמו גולה (בשני השדיים). האם נורמלי? יכול להיות שאילו ניצני השדיים (קראתי שקשים)?. האם דורש בדיקת רופא (היא מאוד נבוכה ואשמח לחסוך לה אם אין צורך)? תודה!

04/08/2016 | 08:11 | מאת: יעלה

שכחתי להוסיף שאזורים קשים אילו רגישים מעט למגע .

היי, בהחלט נשמע כניצני שד. אין צורך בבדיקה נוספת בשלב זה, תעקבי בעוד חודש חודשיים .. סופש נעים

מנהל פורום כירורגיית שד