גוש נמוש בשד שמאל- שאלה בנושא

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

19/07/2016 | 13:13 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 34 + 3 ילדים, לפני ב 3 שבועות הרגשתי גוש בשד השמאלי בחלק העליון, בבדיקת כירורג שד נתגלה גוש בפריפריה של השד בגודל 2 ס"מ לא מוגדר. הופניתי לבדיקת us והרנטגנולוג אמר לי בע"פ וגם כתב שהוא הרגיש את הגוש אך לא ראה דבר באולטרסאונד. הכירורג הפנה אותי כעת לבדיקת ממוגרפיה ואמר שסביר להניח שגם שם לא יראה הגוש משום שאני צעירה. שאלתי היא האם הגוש יכול להיות ממאיר על אף שלא נראה ב us? כמו כן, מה לעשות לאחר קבלת תוצאות בדיקת הממוגרפיה?

היי, כאשר נמוש גוש בשד בגיל 34 ולא רואים אותו בסונר והוא לא במגמה של היעלמות אני ממליצה לעשות לו ביופסיה ולחזור לישון בשקט.. בהצלחה!

מנהל פורום כירורגיית שד