הפרשה צהובה שקופה מעט שמנונית מהפיטמה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

16/07/2016 | 23:47 | מאת: ליאת

בזמן לחיצה על השד יש לי הפרשה צהובה שקופה מעט שמנונית. ממה זה יכול להגרם?

17/07/2016 | 00:18 | מאת: ליאת

אני בת 39 וחצי 6 ילדים, לוקחת גלולות סרזט במשך כמעט 4 שנים. יש לי הפרשה צהובה שקופה ומעט שמנונית מהפיטמה בזמן לחיצה על השד. האם יש מקום לדאגה? ממה זה יכול להיגרם?

היי ליאת, לרוב הפרשות אלו נובעות מלחיצה על ציסטה שקצהה מתנקז לצינורית החלב המגיעה לפטמה. אין סיבה לחשש. רצוי להיות במעקב תקופתי ולעדכן את הכירורג המטפל בכך. שבוע טוב ובריא!

מנהל פורום כירורגיית שד