גודל שד

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

08/07/2016 | 11:40 | מאת: מור

שלום ד"ר. שמתי לב ששד אחד יותר קטן מהשני. אני מניקה חלקית ויותר מניקה באמת בשד הגדול יותר. האם זה נורמלי ששדיים לא יהיו באותו הגודל? (סונר שבוצע בלי קשר לזה היה תקין )

שלום לך, אסימטריה בשדיים קיימת למרבית הנשים, כמו שידינו ורגלינו לא זהים בגודלם אצל מרבית האנשים.. כמובן שיש מקרים חריגים המפריעים אסתטית וניתן לתקנם. אסימטריה חדשה שמופיעה כאשר שד מצטמק והופך נוקשה או ששד גדל לפתע מצריכים בדיקת כירוג שד והמשך בירור.. שבת שלום ובריאות!

מנהל פורום כירורגיית שד