מספרהשאלות

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

22/09/2015 | 09:30 | מאת: מיטל

היי בת 36 עושה כל שנה בדיקת רופא כירוג. הפעם האחרונה לפני כשבועיים הרופא נתן לי הפניות לאולטארסונד ומומגרפיה לא כי ממצא כל שהוא, לדבריו קופת חולים כללית נותת לנשים מגיל 35. מיד נלחצתי ושאלתי שוב ושוב והוא הרגיע ואמר שהכל בסדר וזה שיגרתי. התחלתי לברר ושיגרתי לגיל 36 זה לא. האם זה הכרחי לעשות??? שנית כמה ימים שכואב לי שד שמאל עם מעט רגישות והרגשה שמעט שורף שם בשד. כבר כמה ימים בחרדות מטורפות הרופא שולח לממוגרפיה, לי יש רגישות לא שקטה, רק משוטת באינטרנט. אשמח לשמוע דעתך חג שמח

שלום לך, זה בהחלט לא שגרתי לתת הפניות לממוגרפיה וסונר שגרתי בגיל 35, יתכן כי חש בבעיה כלשהי בשד. ממליצה לך לפנות לבדיקה חוזרת אם התלונה נמשכת במשך תקופה ולא חולפת בשבועות הקרובים.

מנהל פורום כירורגיית שד