פיברואנדה ניתוח להוצאת הגושים

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

25/02/2018 | 11:23 | מאת: מור

שלום רב שימי מור בת 28 אשמח התייעצות לגבי ניתוח הסרה 3 גושים בשד נכתב לי הבחנה עבור גוש חדש שנכתב פיברואנדה האם יש ממה לחשוש האם שפיר הוא נקרא סרטן אבל לא ממיר ? עזרתך בבקשה

היי, לא כל כך הבנתי את השאלה. פיברואדנומה - הוא גוש שפיר של השד, כלומר לא סרטן ולא ממאיר.

25/02/2018 | 12:21 | מאת: Morasulin

כל אחד נתן הבחנה אחרת באינטרנט מרגישה קצת מבולבלת יש כאלה שכותבים שאכן זה סרטן מפני שמבצעים כריתת שד חלקית.. אני כבר לא מצליחה להבין. האם זה באמת כריתת שד חלקית ?בהרדמה מלאה ?האם נישארת צלקת לאחר הניתוח ? אשמח בבקשה להסבר עבור הניתוח

מנהל פורום כירורגיית שד