ניתוח שד, יכולת וזכות הבחירה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

10/02/2018 | 06:36 | מאת: שרונה

שלום רב, מניסיונך הרב, אשמח לשמוע דעתך בעניין: סיימתי טיפול כימותרפי לפני ניתוח וכעת עלי להחליט היכן לבצע אותו האם בבית חולים ציבורי, או בבית חולים פרטי. מי יהיה המנתח ? יש המון שיקולים לכאן ולכאן ואני מבולבלת ולא מצליחה לקבל החלטה. אודה לעזרתך.

את צריכה ללכת עם מי שאת סומכת עליו. תשאלי לעצת האונקולוג שמטפל בך ותפגשי את הכירורג. אם יתחבר לך - קדימה לניתוח. לגבי בית חולים- מה שיותר זמין מבחינת תאריכים אני מניחה. מועד רצוי הוא כחודש מסיום הטיפולים. בהצלחה רבה ולא לדאוג ניתוח הוא רק דובדבן אחרי כל מה שעברת..

מנהל פורום כירורגיית שד