כאבים בשד אחד אודה לחוות דעת תדה רבה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

09/01/2018 | 20:29 | מאת: גילת

שלום בת 28 .בריאה. לפני שנה עשיתי סונר שד שיצא תקין לחלוטין. בימים האחרונים יש לי מעין דקירות כמו עקצוצים כאלה בפטמה בשד השמאלי.במגע במקום מציק יותר. למעט זה אין שום תופעות אחרות. בנוסף אני סובלת באותו צד ( ביד שמאל) מדלקת בגיד. האם יתכן שהכאב בשד קשור ליד ?מקרין? שהמקור שלו שרירי? ואם לא ממה יתכן התחושות האלו בשד? לחוצה. אודה לחוות דעת

היי, הכאבים המעקצצים לא נשמעים כקשורים ליד, אלא כמקור ראשוני מהשד. לרוב מדובר בשינויים מהורמונליים, לעתים יש במקום ציסטה מעצבנת. ממליצה שאם כאבים נמשכים תפני לבדיקת כירורג.. סופש נעים

מנהל פורום כירורגיית שד