ייעוץ נוסף בעקבות שד פיברוגלנדולרי

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

03/01/2018 | 11:29 | מאת: רינת

שלום רב. לאחר שהרגשתי גולה קטנה, הלכתי לכירורג שקבע בדיקה ידנית תקינה מבחינתו. הגניקולוג ביקש ממוגרפיה, והתוצאות שלה תקינות, אך השד פיברוגלנדולרי ברובו. הכירורג אומר שהכל בסדר, ולא חושב שצריך US. אני עדיין חוששת. האם הגיוני שרופא יהיה בטוח כל כך על סמך הממוגרפיה? שמעתי על מקרה שממוגרפיה בשד כזה, לא עלתה על גידול סרטני. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת. תודה

בדיקת הבחירה לגוש נמוש היא אולטרסאונד. אם עדיין במתח וממששת תנסי את תחנת רופא המשפחה... בהצלחה!

מנהל פורום כירורגיית שד