פענוח תוצאות US בעקבות כאב

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

27/12/2017 | 11:45 | מאת: אתי

בוקר טוב, אשמח לעזרה כחודשיים סובלת מכאב בשד שמאלי בבדיקה של כרורג שד לא נמצא דבר, המשכתי ברור בבדיקת אולטרסאונד בית שחי ושד ואלו התוצאות. בשד שמאל בשעה 12 מעל הפיטמה הודגמה קישרית לובולרית מוגדרת היטב בגודל 1.31 ס"מ בסריקה של בית שחי ב.מ.פ BIRADS-2 מזה אומר ?

זה אומר שמבחינתם הגוש שפיר והבדיקה תקינה. הייתי חוזרת על הבדיקה בעוד 6 חודשים

27/12/2017 | 17:15 | מאת: אתי

תודה רבה על התשובה המהירה, ומה יכולה הסיבה לכאב ? האם יש איזשהו משהו שניתן לעשות או לבדוק ממה נובע הכאב?

לעתים הכאב נובע משריר תפוס תחת השד, שינויים הורמונליים, גושים בשד וכיו"ב. ממליצה לחזור לרופא המטפל להמלצותיו שבוע טוב!

27/12/2017 | 20:58 | מאת: אתי

תודה, שיהיה ליחה טוב

מנהל פורום כירורגיית שד