שינוי צורת פיטמה בהיריון

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

28/06/2017 | 08:47 | מאת: אני

היי, בת 32 היריון ראשון כרגע בשבוע 17. לאחרונה שמתי לב לשינוי צורה בפיטמה אחת. נוצרה מעין גבעה שלא היתה קיימת לפני כן. האם זה משהו שקורה בהיריון? האם יש סיבה לדאגה? השינוי הוא רק הפטמה אחת, בשנייה זה לא קיים. אין כאבים ואני לא מרגישה שם גוש או משהו. פעם אחרונה שנבדקתי אצל כירורג היתה לפני שנה וחצי בערך. לצערי, במשפחה המורחבת יש היסטוריה...

היי, נשמע שמדובר בשינוי מקומי ולא בגוש המסכן אותך. עם זאת, כדאי שתיבדקי כי יעוץ וירטואלי לא ככ מתאים במצב זה. שיהיה הריון קל ומזל טוב מראש!

מנהל פורום כירורגיית שד