רגישות עזה בפטמות

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

22/05/2016 | 23:45 | מאת: מיכל

היי,עברתי לפני ארבעה חודשים הפלה בשבוע 17(היה ללא דופק) מזה חודשיים שיש לי רגישות עזה בשדיים ובפרט בפטמות.האם יש קשר להריון האחרון? אציין כי נבדקתי אצל כירורג שד ומלבד מלאות דיפוזית(לדבריו) טען שהבדיקה תקינה ולא נמושו גושים בשדיים.

היי מיכל, את מתארת כאבים שהחלו כחודשיים לאחר הפלה, דבר שנראה לימשכבר אינו קשור אליה, עם זאת תיאור של כאב דו צדדי בשדיים ובפטמות לרוב מעיד על שינויים הורמונים שגופך עובר. משום שנבדקת כבר הייתי ממליצה להמתין מספר שבועות ובאם אין שיפור ואת מודאגת היבדקי שנית. בריאות שלמה!

מנהל פורום כירורגיית שד