בדיקה אצל כירורג שד האם הזמן מתאים

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

20/06/2017 | 18:40 | מאת: ברלי

יש לי תור מחר לבדיקה אצל כירורג שד, האם זה בסדר שאלך אליו כשאני כמה ימים לפני מחזור והחזה קצת קשה וכואב למגע או שעדיף לדחות את התור?

22/06/2017 | 09:31 | מאת: ברלי

היי דר, הייתי אתמול אצל הרופא שבדק אותי ואמר שהכל תקין אך בכל זאת הפנה לבקשתי לבדיקת ממוגרפיה ונתן לי גם בדיקת אולטרסאונד הוא רשם בהפנייה רקמת שד פיברוטית ורגישה. יכול להיות שזה בגלל שאני לפי מחזור כשאני נוגעת בצד החיצוני של השד אני רגישה מעין גבשושית קטנה,יכול להיות שזה בגלל המחזור המתקרב ואחכ יעלם?אני מודאגת.הרופא לא אמר כלום אולי לא רצה פשוט להלחיץ אותי?

היי, אם אמר שהבדיקה תקינה מבחינתו - הוא בטוח לא אמר סתם.. אז מומלץ בעיקר לא לדאוג ולהשלים את הבדיקות. שבת שלום

מנהל פורום כירורגיית שד