כאב ורגישות באזור השד

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

15/06/2017 | 09:54 | מאת: ברלי

היי מאתמול בלילה יש לי כאב נקודתי בצלעות ממש מעל לשד שמאל. המקום רגיש למגע ויש מעין תחושת שריפה מקומית ומעט כואב בתנועות מסויימות. אני ממש דואגת . כמובן שאלך להבדק,אבל התור לכירורג רק בעוד שבועיים וממש אודה אם אוכל לקבל את דעתך לבינתיים מה זה יכול להיות. תודה רבה מראש

היי, לפי תיאורך יתכן שהמקור הוא לא מהשד. אולי פצעון תת עורי המציק, דלקת כלשהי.. קשה לי לגשש באפילה את יכולה לפנות לרופא המשפחה לחוות דעת ראשונית. בריאות שלמה!

מנהל פורום כירורגיית שד