גוש בשד בהריון האם מסוכן?

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

08/05/2017 | 06:55 | מאת: ימית

היי, אני בחודש שישי להריוני, ולפני מס' ימים שמתי לב לגוש קשיח בשד השמאלי בצד הקרוב לבית השחי,אך בשד עצמו. אני ממש מודאגת וממתינה לבדיקה אבל זה לא נותן לי מנוח, מה הסיבה שיכולה להיות? אציין כי באותו יום ששמתי לב לגוש החזקתי את אחיינית שלי התינוקת והופעל לחץ על אותו שד ולאחר מכן הרגשתי כאב חד ושמתי לב לגוש האם זה יכול להיות משהו מההיריון? אני נורא דואגת אודה לתשובתך המהירה!

היי, גוש בשד יכול להיות בעל אופי שפיר ולא מדאיג ויכול להיות גם ממאיר. רוב הגושים אינם ממאירים, אך רצוי בהחלט לפנות לבדיקת כירורג שיפנה אותך להשלמת אולטרסאונד - בו תקבלי תוצאה ברורה יותר. בהצלחה!

מנהל פורום כירורגיית שד