כאבים אחרי שחזור עצמוני מהבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

07/05/2017 | 00:00 | מאת: שלומית

שלום ד"ר. שנה אחרי כריתה מלאה חד צדדית ושחזור מיידי diep. לפני כחודש ניתוחון נוסף לתיקון גודל השד המשוחזר. כאבי תופת! לא יודעת איך להתמודד. השד כאב גם לפני הניתוח האחרון, חשבתי שישתפר. בבקשה עצה. רק תרופות נרקוטיות מועילות, אך אי אפשר לתפקד איתן. תודה מראש

ממליצה לך להתייעץ עם הפלסטיקאי וכירורג השד שלך ובאם אין להם דרך לשפר את מכאובייך ולא מדובר במצב רפואי לא תקין- כדאי לפנות למרפאת כאב על מנת לתת לך טיפול מתאים. בהצלחה!

מנהל פורום כירורגיית שד