אולטרסואנד שד, תוצאות לא תואמות

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

30/04/2017 | 16:02 | מאת: אפרת

היי, רציתי לדעת אם יש חשיבות ליום ביצוע אוסלטרסואנד שד בהתאם לווסת החודשית.. ביצעתי פעמיים אולסרסואנד שד, בפעם הראשונה נראה גוש פיברואדנומי בצד ימין ובאולסרסאונד השני לא הרופא ציין שהוא לא רואה כלום. את הראשון ביצעתי כ5 ימים מהווסת והשני 15 ימים אחרי.. את חושבת שיש קשר?

היי, גושים שפירים יכולים להיעלם או שמדובר בגוש מאד קטן שלא מוצאים

30/04/2017 | 16:20 | מאת: אפרת

בתוצאות של הUS הראשון היה כתוב ״הודגמה רקמת שדיים פיברוגלונדולרית בשעה 6 הודגם גוש היפו אקוגני בעל גבולןת לוברלים 1.6x1.0 תוכלי להסביר מה זה אומר וייתכן שזה באמת נעלם? כי הוא מאוד כואב לי ואני יכולה להרגיש אותו

למה עשו שוב אולטרסאונד אחרי 10 ימים? ממליצה לחזור לכירורג המטפל ולשקול לעשות בדיקה חוזרת בעוד מספר חודשים

מנהל פורום כירורגיית שד