כאבים בשד בשל פיברודנומה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

13/04/2017 | 17:41 | מאת: ליאל

שלום רב, האם פיברואדנומה בגודל 3סמ עלולה לגרום לכאבים? חשוב לציין שלפני שנה עברתי ביופסיית מחר.תודה רבה!

שלום לך, כל גוש בקוטר 3סמ יכול לגרום לכאבים משום שהוא לוחץ על סביבתו. דמייני כדור פינג פונג בתוך השד- יכול להכאיב.. חג שמח!

14/04/2017 | 21:48 | מאת: ליאל

ד"ר סמדר, תודה רבה על המענה המהיר.ייתכן שהפיברואדנומה גורמת לכאב בצלעות שמתחת לשד?יש לי תחושה של מכה יבשה, כאילו קיבלתי מכה בצלעות.תודה רבה!

ממליצה שתיבדקי ותוכלי לדעת מהו מקור הכאב..

14/04/2017 | 22:25 | מאת: ליאל

רופא המשפחה לא יודע להסביר את המקור של הכאב.פיברואדנומה עלולה לגרום לכאב זה?

כן

14/04/2017 | 22:36 | מאת: ליאל

תודה רבה!!!את מקסימה ורצינית.

בשמחה, ממליצה שתיבדקי על ידי כירורג להמשך הבירור! שבת שלום

מנהל פורום כירורגיית שד