עוד שאלה אחת בבקשה ותודה רבה מראש

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

12/04/2017 | 20:41 | מאת: ליאורה

דר שלום רב, שאלתי שאלה וענית לי ואת מקסימה תמיד עונה ומרגיעה. אבל לא הבנתי למה התכוונת שכתבת:"כמובן שאינו יותר נזק." שאלתי אותך שעברה שנה מאז הניתוח שהשד לא כאב לי בכלל ורק עכשיו הלכתי לרופא להיבדק כדי לדעת מה קורה ולקבוע תור לממוגרפיה ומאז הבדיקה השד של הניתוח כואב לי ושורף כל הזמן ואני מתה מפחד שהרופא בטעות כמובן ,,לא הזיק לי. שוב למה הכוונה "כמובן שאינו יותר נזק" תודה רבה לךךךך,,,,,,,,,,ליאורה,,,,,,,,,,,,

התכוונתי לומר שבדיקת הרופא לא גרמה לנזק בשד. השתדלי לא לגעת באזור. לעתים מגע ממושך בשד גורם לכאב שיכול להימשך מספר ימים..

מנהל פורום כירורגיית שד