דקירות בשד ימין - מודאגת

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

30/03/2017 | 12:19 | מאת: חווי

שלום רב בריאה בדרך כלל לפני 3 ימים עשיתי ממוגרפיה (ביקורת דו שנתי) נמצאת כעת בלחץ מכל מיני סיבות אישיות מאתמול יש לי דקירות בשד ימין לא כל הזמן. הולכות ובאות מעת לעת מן כאב-דקירה שיורד בו זמנית לכיוון הבטן. מודאגת כי אני כעת נורא מתוחה. האם זה יכול להיות ביטוי למצבי לחץ? אודה לתשובה חווי

היי, הדקירות בהחלט יכולות לנבוע ממתח ולחץ, לעתים ציסטה יכולה לגרום כאבים. לא הייתי דואגת. המתיני לתשובת הממוגרפיה שבוע טוב,

30/03/2017 | 12:34 | מאת: חווי

תודה על תשובה מהירה

מנהל פורום כירורגיית שד