חתך ותפרים

דיון מתוך פורום  הכנה ללידה

22/07/2015 | 08:33 | מאת: נירה

שלום, אני בדרך ללידה ראשונה ומאד חוששת מהחתך והתפרים שאח"כ שמעתי שיש משחות/שמנים שיכולים למנוע אבל לא יודעת איזה אשמח ליעוץ

הפעולה היעילה ביותר למניעת קרעים והגמשת איזו רהחיץ היא עיסוי פרינאום. עושים את זה עם שמן שקדים או עם שמן ייעודי לעיסוי פרינאום שעשיר ביותר שמנים מגמישים.מתחילים בשבוע 32 אופציה נוספת היא מכשיר אפי-נו שמרחיב את פתח הנרתיק. מתחילים להשתמש בו בשבוע 35 אני ממליצה לקחת גם תכשיר כלשהוא לריפוי במידה וכן יהיו קרעים אשר יסייע להחלמה- כמו אלופירסט. בהצלחה ולידה טובה.

22/05/2019 | 15:30 | מאת: GADI

ומה עם זה .

מנהל פורום הכנה ללידה