עייפות יתר...ללא כל הפרעה...בריאותית

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה - תמיכה

09/05/2016 | 20:18 | מאת: חיה

אני כבת 32 בריאה למעט תת פעילות בלוטת התריס אך מאוזנת....ב3-4 חודשים האחרונים כמה שאני ישנה זה לא מספק אותי ובמשך היום מרגישה עייפות, ולכן זה לא משנה אם אני ישנה 3 שעות או 10 שעות.... העייפות הזו נורא מפריעה לי .... ידוע לי שאני ישנה עם פה פתוח ואניח קמה מדי פעם לשתות בגלל שאני מרגישה שהלשון מתקשה... נגשתי לא.א.ג. ונאמר לי כי הכל תקין וגם המחיצות תקינות... במה אני יכולה להיעזר עם העייפות הזו... שמגבילה אותי בתפקוד היומי..

חיה שלום. על פי תאור דבריך נראה לי שבעיתך אינה קשורה בשינה ומתאימה יותר לתסמונת העייפות הכרונית. אני אומר זאת בזהירות גדולה ועליך לפנות לרופא המשפחה ולבקש הפניה לרופא המתמחה בתחום זה. בהתייעצות עם רופא המשפחה תוכלי להתחיל תהליך לטיפול בבעיה זו. ברצוני להפנותך למאמר הדן בענין זה בכתובת : http://www.ima-adama.co.il/articles/article.asp?articleId=203 המציג את הנושא ושיטת הטיפול בבעיה זו. הכותבת היא נטורופטית ואין בהפניה זו כדי להמליץ עליה מאחר ואיני מכיר אותה, אך החומר מוצג שם בצורה ברורה ומאד מאלפת.

מנהל פורום הפרעות שינה - תמיכה