בדיקת ערנות יומית - פרטים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה - תמיכה

10/02/2017 | 09:46 | מאת: א.א

שלום רב, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון... ניסיתי לחפש פורום ספציפי יותר ךנושא אך לא מצאתי. אני שואלת לגבי אבי, בן 62 עם קוצב לב וסובל מדום נשימה משמעותי. לא מצליח לישון עם המכשיר כמו שצריך... קיבל מכתב ממשרד התחבורה על הזמנה לבדיקת עירנות יומית בכדי לדעת האם הוא עדיין כשיר לנהוג. ברצוני לדעת איך מתבצעת הבדיקה? לא קיבלנו תשובות בנושא.... האם במהלך השהות בחדר הבדיקה הנבדק נמצא במצב פעיל? האם הוא יכול לבחור עיסוק כלשהו? האם הדבר נמנע ממנו? אני חייבת שגם אני שאני בת 36 ובריאה אם אשאר בחדר שקט לפרקי זמן שכאלו ברצף כנראה שאתחיל להיות ישנונית... האם כך בודקים בודקים כשירות של בן אדם לנהוג?? הכביש אינו דומה בשום אופן לחדר הבדיקה... אשמח לקבל הסבר. תודה מראש.

א.א שלום אני איני יודע איך מתבצעת הבדיקה. אם מישהו בפורום יודע אשמח אם ישתף את השואלת במידע.

מנהל פורום הפרעות שינה - תמיכה